Az Orvos válaszol

Dr. Fábián Mária bemutatkozása

Engedje meg / engedd meg, hogy pár mondatban ismertessem működésem:
Dr. Fábián Mária, mint ideggyógyász szakorvos működöm 15 éve.
7. éve használom a vitaminok, ásványi anyagok jótékony hatását a kezelésekben.
Az igen nagyszámú (több tízezer!) tapasztalatom segít abban, hogy tudom ezekkel a termékekkel kezdetben meg lehet a problémákat előzni, vagy kezelni.

Természetesen az életveszélyes, sürgősségi állapotok nem tartoznak ide!
Emellett 3 éve használom a táplálék kiegészítők hosszú sorát. Az így elért eredmények, visszajelzések még nagyobb hitet adnak ahhoz, hogy természetes anyagokkal, természetes úton adjak segítséget bizonyos problémákban, testi tünetekben.

Természetesen a legkönnyebb és legcélravezetőbb az a tevékenység, amikor betegségeket előzünk meg!
Talán ez a legelhanyagoltabb terület, pedig itt lehet a legtöbbet tenni! A szépség helyreállításában, a közérzet javításában, az energia szint növelésében, a terhelhetőség helyreállításában SOHA nem szükséges a gyógyszeres kezelés!
Sajnos ezt kevés helyen halljuk még orvosi körökben is. Az egészségügyi "favágásban" arra már nem jut energia, hogy a még nem beteg szervezetet védjük! Pedig az az igazi, ha ezt tesszük meg! Főleg, ha tudjuk, hogy hogyan!

1. Mint ideggyógyász az idegrendszeri betegségek (mozgásszervi panaszok, fejfájás, bénulások, zsibbadások, rosszullétek) vizsgálatával, felülvizsgálatával, vélemény adásával foglalkozom. Fontos számomra, hogy ezen a területen is a terápiás javaslatként elsősorban a természetes anyagokat, vitaminokat adhassam és használhassam!

2. Szűrővizsgálatot végzek méregtelenítő program előtt.
Szűrővizsgálatot végzek olyan esetekben, ahol tisztázni kell, hogy bizonyos panaszok, tünetek hátterében áll-e szervi elváltozás, betegség vagy "csak" pszichoszomatikus elváltozásról van szó.
Az ilyen személyeknél fontos, hogy esetlegesen fennálló bajokat - amennyiben lehetséges - ne gyógyszerrel kezeljünk, így programjukra mihamarabb visszatérhetnek.

3. A Narconon program támogatójaként követem azokat az embereket, akik drogokat, alkoholt és psychodrogokat szeretnék letenni, és minőségi életet élni ezt követően.

Nem tervezhető a gyógyszer elhagyása azoknál, akik jelenleg is szoros pszichiátriai kezelés alatt állnak, és ott felírt gyógyszereket szedik!

4. Tudásom és gyakorlati tapasztalatom van egyéb szervek betegségeinél - a megadott gyógyszerek mellett- a vitaminok és természetes anyagok használatában.
Természetesen a szakorvos által szükséges kivizsgálás elengedhetetlen, az általa javasolt vizsgálatok és a felállított diagnózis nélkül nem tudom vállalni ezt a területet.

Abban tudok segíteni, hogy a meghatározott problémában mivel tudunk javítani a fennálló állapoton, lehet-e a gyógyulást gyorsítani, vagy a tüneteket természetes anyagokkal csökkenteni.
(Mik lehetnek ezek? Tüdő, szív, gyomor-bélrendszer, nemi szervek, mozgásszervek, bőr és természetesen az idegrendszer gyulladásos, daganatos megbetegedései)
Az általam adott tanácsadás, követés nem helyettesíti a beteg gondozását vállaló szakembert!
Mindenképpen folytatni kell a szakorvosi ellenőrzéseket, és az ott szükséges megjelenéseket!

Lehetőség van konzultációra, ahol az alternatív megoldások összeállítása történik, a vizsgálati eredmények alapján, orvosi vizsgálat nélkül.

Konzultáció:
A Narconon Magyarország Alapitvány honlapján lehet bejelentkezni konzultációra, abban az esetben, amikor erre a programra van szükség.

Személyes konzultációra időpontot lehet kérni és egyeztetni:

E-mail: info@elet-ero.hu

Üdvözlettel:
Dr. Fábián Mária

 


Wellness - FitnessKapcsolatMédiaajánlatAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.