Béltisztítás természetes módon

Az, aki már egyszer megszabadult mindattól, ami megnehezítette életét, tudja, milyen érzés, amikor nem puffad a hasa, nincs telítettség-érzése, nem fáj a feje, nem érzi a gyomorsavat a torkában, nem fáradékony, elmúlnak bőrproblémái – s még sorolhatnánk.

Aki ezt az érzést akár csak egyszer átélte, tudja azt is, hogy a béltisztítás korunkban egyre központibb kérdés, hiszen egyre nagyobb problémát okoz az emberi szervezetben felhalmozódott méreganyag. Életmódunknak és étrendünknek köszönhetően, még ha odafigyelünk is, a béltisztítás folyamata nem zajlik le szervezetünkben teljes mértékben önmagától, segítség nélkül.

Miért van szükség segítségre a béltisztítás folyamatában szervezetünknek? Kutatások sora támasztja alá, hogy szervezetünk nem képes kilökni magából mindazokat a vegyi és méreganyagokat, melyeket naponta belélegzünk és elfogyasztunk, azaz a természetes béltisztítás már nem hatékony a lerakódások eltávolításában.

Tudjuk, hogy ezek a testünkben, sejtjeinkben felgyülemlett anyagok számos betegség előidézésére képesek. Tudjuk azt is, hogy az első és legfontosabb lépés, hogy megszabaduljunk tőlük, a béltisztítás. Ami ezután jön – a teljes szervezet megtisztítása és a méregtelenítő gyógynövényeknek, vitaminoknak és egyéb anyagoknak köszönhetően az immunrendszerünk megerősítése – csak a béltisztítás után lehet hatékony. Hiszen ha beleinkben lerakódás található, a méregtelenítés elősegítésére hiába fogyasztunk táplálék-kiegészítő anyagokat, azok nem képesek felszívódni szervezetünkben. A máj, a vér, az agy, a szövetek tisztítása tehát csupán a béltisztítás után lehetséges.

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hány panasz hátterében állhat az elégtelen béltisztítás. Ízületi bántalmaktól kezdve az elhízáson, és még inkább, a fogyásra való képtelenségen át, a gyakori influenzáig, rengeteg probléma forrása lehet a különböző szerveinkben, vérünkben felhalmozódott méreganyag. Az is fontos, hogy olyan módszerrel segítsük a béltisztítás folyamatát, amely nem idegen az emberi szervezet számára. Természetes összetevők értékes hatóanyagait, rostokat fogyasszunk, speciális arányban, mert ezek képesek leginkább a béltisztítás folyamatát alaposabbá tenni.

A DrNatura Colonix és Toxinout olyan természetes tisztító program, mely a méregtelenítés és a béltisztítás hatékonyságát fokozza. Segít abban, hogy először a vastagbélben, majd ezután a májban és más, létfontosságú szervekben lerakódott salakanyagtól, toxikus anyagoktól, parazitáktól, nehézfémektől megszabaduljunk, sőt abban is, hogy a béltisztítás során a hasznos bélbaktériumokat pótoljuk (ezek segítenek a későbbiekben is megtartani a bélflóra egyensúlyát, így helyreállítva a székletképződést).

A rendszeresen elvégzett program, mely a béltisztítás hatékonyságát segíti elő, jobb életminőséget biztosít. A méregtelenítés – s így a béltisztítás - korunk kulcsfontosságú kérdése.

Mindenki hallott már róla, sokan vetik magukat alá kúráknak, megint mások csak legyintenek, mondván, ez csupán divat, én jól vagyok így is, köszönöm. A DrNatura Colonix és Toxinout tisztító és méregtelenítő programjai azonban valóban segítenek abban, hogy jól legyünk.

Wellness - FitnessKapcsolatMédiaajánlatAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.