Kék Duna Wellness Hotel

Kék Duna Wellness HotelLegyen szó aktív pihenésről, vagy csupán szeretnénk egy nyugodt hétvégét eltölteni a Duna partján, a Kék Duna Wellness Hotel kiválóan vegyíti mind két kikapcsolódási lehetőséget. A Kék Duna Wellness Hotel, Ráckevén, a Kis-Dunánál található, így az idelátogató vendégeknek lehetőségük van, horgászásra, vagy akár hódolhatnak a vízi-sportoknak is.

Akik valóban a nyugodt, csöndes kikapcsolódásra vágynak, azoknak a szálloda teremtette harmonikus környezetben létrehozott wellness szolgáltatásokat érdemes igénybe venniük. A hotel fedett, lépcsős kialakítású, és háromféle vízhőmérsékletű medencéje, pezsgőfürdővel, illetve hidromasszázzsal hívogatja a hotel vendégeit. A hagyományos finn-szauna, álló szolárium, infrakabin is, és emellett az újnak számító mágneses ágy, és relaxációs szoba is kivitelezésre került a hotelben.

Bármely aktív elfoglaltságunkat űzhetjük a Kék Duna Wellness Hotelben és környékén, emellett lehetőségünk nyílik még olyan rekreációs tevékenységek művelésére is, mint például a jóga és a meditáció.

Cím: Ráckeve, Dömsödi út 1.
Tel: 06-24-523-230
E-mail: sales@wellnesshotel.hu
Honlap: www.wellnesshotel.hu

 


Wellness - FitnessKapcsolatMédiaajánlatAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.