Kedves Olvasó!
Ezúton küldök egy szép sikert az egészség területéről:

"Porckorong betegsége, kiszakadt sérve volt egy kb. 28-30 éves fiatalembernek. A lába zsibbadt, nem tudott járni. Nyáron lett beteg, az orvosa szabadságra ment, és a nagy fájdalmai ellenére nem akart máshoz menni műtétre. Viszont a problémái miatt kereste a megoldást.
Ekkor kezdett el természetes porcvédőket tartalmazó aloe készítményt fogyasztani, ette az ásványi anyagokat, és evett hyaluronsavat, kurkumát is tartalmazó gyógynövényeket.

Ezzel azt érte el, hogy a fájdalmai napról napra csökkentek, közérzete javult, és 5 hét után, amikor az orvosa megérkezett, saját lábán sétált be a vizsgálatra. Nagyon jó állapota miatt azt kérte, műtét előtt ismételten vizsgálják meg.
Az eredménye az lett, hogy nem kellett megműteni, azóta is jól van, fájdalmai nincsennek. Fent jár, sétál, és mozgása olyan 80%-ban helyreállt.
Tovább folytatja a gyógynövények fogyasztását, és tovább jár fiziotherápiára, és tornára!"

Kommentár:
A porckorong a csigolyák között helyezkedik el, mely csillapítja a gerinc rázkódását, biztosítja a gerinc hajlékonyságát, az előre, hátra, oldalra történő mozgását, a forgását.
Az alapja a porc. Ezért lehetséges, hogy ilyen átütő erejű eredmények szülessenek a természetes anyagokba ágyazott porcvédők (condroitin, glükózamin és metylsulfonyl metán) anyagokkal. A porc rugalmasságát visszaépítve, a "sérv kapu" csökken, a kiboltosulás kisebbé válik. Emellett a porckorong belső puha része is erősebbé válik.
Az ásványi anyagok megfelelő mennyisége elengedhetetlen a porc, az izület és a csontok működésének biztosításában. Ezzel gyorsul a helyreállítás és csökken a fájdalom. Mindenkinek fontos, hogy jól ellátott legyen az ásványi anyagokkal ezzel védi a " mozgásszervét" - izületek, csontok, inak, porcok.

Izületi gyulladásnál is sok-sok jo eredményt látunk ezen természetes anyagokkal.

FONTOS!
Mint minden szervnek a mozgásszervünknek is szüksége van megfelelő mennyiségű folyadékra! Igyunk elég vizet, mely biztosítja a tápanyagok, a kiegészítők eljutását a megfelelő szervhez és sejtekhez.

Szösszeneteket küldök olyan eredményekről, ahol az egészségi probléma helyreállításban, megelőzésében természetes anyagokat is használtak:
 
a)
Sajnos igen gyakoriak a gyomor panaszok. Ezek időnként égő gyomorérzéssel, fájdalommal, hasi puffadással, széklet zavarokkal is járnak.
Ezek részben sok  gyomorsav megjelenése miatt  alakulhatnak ki, de hasonló fájdalom panasz lehet ha ez a savasság lényegesen kevesebb.
 
"A fiatalember rendszeresen szed vitaminokat, és zöld növényeket is fogyasztott, de teljes mértékben mégsem rendeződtek a tünetei.
Aloe vera fogyasztásával abban tudott segíteni magának, hogy megszűntek a fenti zavaró tényezők, de ahhoz, hogy ez fennálljon, nagy adagban fogyasztotta azt.
Megnézte, megmérte lakmus papírral a savasságot, és az 5. napra az semlegességé vált.
Később a normál bélflóra helyreállítására törekedett, mely után röviddel  csökkenthette az aloe igényt, a tünetei megszűntek, és a sav-bázis egyensúly fennmaradt."
 
Kommentár:   törekedni kell minden emésztési zavarnál a normál bélflóra helyreállítására!
 
b)
"Fiatal hölgynél rendszeres vesepanaszok, és gyakran visszatérő vesehomok volt éveken keresztül.
Ennek megelőzésére a sok-sok folyadék mellett tőzegáfonya, körömvirág és C vitamin kivonatait aloe veraval együtt itta rendszeresen, mely során ezzel kapcsolatos panaszok, és ezek a tünetek immáron 2 éve teljesen megszűntek."
 
Kommentár:  A tőzegáfonya különösen az aloeval igen hatékonyan állítja helyre a veseműködést. Szabályozza a vizelet kiválasztást, és megakadályozza a homok képződést
 
c)
Éjszaki műszakban nagyon nehezen tudott fennmaradni egy hölgy. Ennek támogatására ginsenget és aranyzsályát kezdett szedni, este és kora éjjel.
Sokkal jobban tudott fennmaradni, és reggel sokkal nyugodtabban tudott elaludni.
Emellett azt vette észre, hogy lényegesen kevesebb cigarettát "kell" szívnia, elfelejtette ebben az időszakban.
 
Kommentár: A ginseng és aranyzsálya  nagy mértékben segit a szellemi erő növelésében. Ilyenkor " nincs szükség" a megszokott dopping szerekre. Ezért maradhatott el a dohányzás...
Hasonló módon segít a kávé, alkohol elhagyásában, a nyugtatást szolgáló gyógyszerek csökkentésében.

Jó válogatást kívánok, és hasonló jó eredményes egészség helyreállítást!


Üdvözlettel:
Dr. Fábián Mária

 


Wellness - FitnessKapcsolatMédiaajánlatAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.