Wellness hétvége lehetőségek

Ugye mindenki szeretné elfelejteni azokat a bizonyos, oly sokszor hangoztatott szürke hétköznapokat. Szeretnénk valami kicsit mást csinálni, kiszabadulni a munka fogságából. Szeretnénk valami újszerűt kipróbálni, még akkor is, hogyha csak egy hétvégéről van szó. Biztosan mindenki érezte már ezt, melyre igen egyszerű a megoldás. Mindenki, kortól, nemtől függetlenül élvezheti, s ami olyan lehetőségeket rejt magában, amellyel pénztárcánkat is kímélhetjük. A wellness hétvége erről szól, mely eltöltése, egyedül is legalább oly élvezetes tud lenni, mintha párunkkal töltenénk el.

Minden embernek különböző igényei vannak. Valaki ilyenkor szeret teljes mértékben a civilizációtól elvonulni, és szeretne egy, a természet által övezetett helyen pihenni. Van, aki szereti kombinálni az élvezetest a hasznossal, és vannak olyanok is, akik számára elengedhetetlen a modernizált légkör. Wellness hétvégénket mi alakítjuk, így nincs olyan igény, melyet nem tudnának kielégíteni kis hazánk wellness szállodái.

Mikor egy wellness hétvégéről beszélünk, akkor mindenképp egy gondmentes, pihentető, kényeztető hétvégéről van szó. Szeretnénk felfrissíteni testünket, ellazulni, és pihenni vágyunk. A wellness szolgáltatások pedig pontosan ilyen célból jöttek létre.

Aki a természetben szeretné kipihenni magát annak figyelemébe ajánlanám a Duna-Ipoly Nemzeti Parknál található Szent Orbán Erdei Wellness Hotelt. A barátságos fából épített hotelben, minden olyan szolgáltatás megtalálható melyet a wellness élvezői szeretnének igénybe venni. Egyedisége, hogy négy féle élményzuhanyt is igénybe vehetünk itt; fitness, vichy, és dézsás-zuhanyt, illetve templomzuhanyt is.

A sportolni vágyókat is elkényeztetik, mivel a hotel területén található salakos tenisz, és füves focipálya, strandröplabda pálya, emellett bowling és biliárdozási lehetőségünk is van. A hotel egyediségét példázza, hogy erdei kerékpártúrán, kalandtúrán, nyáron lovas kocsis, télen pedig a lovas szános utazáson vehetünk részt, nem utolsó sorban pedig lehetőségünk nyílik egy igen ősi magyar tevékenységet is kipróbálni, az íjászkodást.

Az ínyencek pedig tökéletes gasztronómiai utazáson vehetnek részt. Ez köszönhető a hotel földrajzi elhelyezkedésének, mivel a Börzsönyben található, így a szárnyasok, a halételek, és a szürke szarvasmarhás ételek mellett, megtalálhatóak az étlapon a vadfélék (őz, szarvas, muflon, és vaddisznó) is.

Felhívnám a figyelmet, hogy ebben a wellness hotelben is szezonális árakkal találkozhatunk. Az egyedül érkezőknek pedig kedvezményes szobaárat számolnak fel.

A következő szállodát pedig azoknak ajánlom, akik pénztárcájukat nem sajnálva szeretnének eltölteni egy wellness hétvégét. A Hertelendy Kastélyszálló is rendelkezik mindazon szolgáltatásokkal melyekre azon embereknek van szüksége, akik exkluzív környezetben szeretnének eltölteni egy emlékezetes hétvégét. A kastélyszálló szolgáltatásokra vonatkozó repertoárjában, szintén szerepelnek a különféle masszázsok, termál medencék, és jacuzzi is, emellett pedig kardió gépeket is igénybe vehetünk, és lehetőségünk nyílik teniszezni, vagy akár golfozni is. Ugyancsak lovaglási lehetőségre, és lovassportok kipróbálására is van módunk.

Az ízek világában itt is elmerülhetünk, hiszen a kastély vidéken található, mégpedig Somogyban, s a környező erdők vadállománya igen gazdag, így kérésünkre, a legtöbb féle vadhúst elénk varázsolják.

Ezek csupán a lehetőségek tárházának egy igen csekély kis része volt. Wellness hétvégénk olyan lehet amilyenre csak formálni szeretnénk. Teljes mértékben megszabadulhatunk gondjainktól, a bosszantó problémáinktól, s átadhatjuk magunkat az élvezetek gyönyörűségeinek. Csupán merjünk élni lehetőségeinkkel.


Wellness - FitnessKapcsolatMédiaajánlatAdatvédelemOldaltérkép
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.