Breaking News

Leszokás – Nyugtató és antidepresszáns

Többször írtunk munkánkról. Sok-sok esetben merül fel a jogos igény, hogy a már nem szükséges nyugtatót szeretnék letenni. A változtatás nem könnyű senkinek! A gyógyszerek elhagyása a legváltozatosabb tünetet hozhatja létre.
Álljon itt egy kedves hölgy nyeresége, aki sok-sok tenni akaráson keresztül eljutott a megoldáshoz!

“2 éve teljesen kimerültem.
Kb. 10 orvos vizsgált, remegtem, szédültem, pánik rohamok kínoztak napjában 50-80, 3 hónapig hánytam, hasmenésem volt, stb.
Kaptam xanax nyugtató, antidepresszánst rexetint, nem voltam soha depressziós, de ez a pánikbetegség miatt kellett az orvosok szerint, továbbá altatót, imovane gyógyszereket.

1,5 évig szedtem napi rendszerességgel, 25 kg-ot híztam.
Akupunktúrás kezeléssel 2006 szeptemberében sikerült leszoknom az antidepresszánsról.
Utána jöttek az iszonyú nagy elvonási tünetek, amelyeket lehetett volna tompítani minimálisra az FLP termékekkel, de NEM SZÓLT SENKI!!

2006 októberétől jógázom heti 3 alkalommal, ami visszaadta a nyugalmamat, viszont iszonyatos izomfájdalmaim voltak, és előjött egy újabb számomra megfejhetetlen érzés: mintha nem velem történne, nem is én lennék, és nem vagyok ott érzések.

2007 áprilisától elkezdtem szedni a Dr. Lenkei alap vitamincsomagot, Calmagot lefekvés előtt, továbbá C vitamint, ami nagyon jó!

2007 júniusában találkoztam Fábián Mária doktornővel, aki megismertette velem az FLP széles palettáját, elkezdtem szedni az Aloe vera gélt, a probiotikumot, gin-chia, omega-3, ginko biloba, méhpempő, lycium, és továbbiakban is szedem a dr. Lenkei vitamincsomagot, kalmagot, és C vitamint.

3 hónap alatt elhagytam ezen termékek segítségével a xanaxot és az altatót is.
A termékek szépen csökkentették az állandó fáradságérzést, az izomfájdalmakat, a gyomor problémáimat, mivel a gyógyszerek tönkretették az eddig is rossz gyomor és bélflórám, elmúlt a hasmenésem is,
Az utolsó xanax elhagyása közben vettem észre hogy ez a kis bogyó gerjesztette bennem a feszültséget, ahogy elhagytam és ittam a Calmag italpor, gyönyörűen csökkentette a feszültséget!

Továbbá a dohányzástól is többé kevésbé elbúcsúztam, mivel nincs késztetésem arra hogy rágyújtsak egy cigire.
Keményen dolgozom, kezd tisztulni a fejem, pánik rohamok nincsenek, szédülés, remegés nincs, savasodás teljesen megszűnt, állandó gyomorsav problémáim voltak, és refluxos tüneteim, a gyomrom teljesen rendben.