Breaking News

Éjszaka is kellhet szerelő

Sok ember tapasztalja meg, hogy este vagy éjszaka romlik el valami a fűtés területén, vagy csőtörés történik, ami halaszthatatlan foglalkozást igényel. Mindegyik olyan történés, amit minél előbb meg kell oldani, hogy ne legyenek még nagyobb károk a lakásban. De tudok rosszabbat is, mondjuk egy gázszivárgás. Ilyen esetekben a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalon tudunk érdeklődni, mivel 0-24 órás ügyelet van náluk, tehát, ha előáll egy azonnal megoldandó probléma, akkor tudni fognak segíteni. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, mivel gázszerelő Budapesten 0-24 órában szükséges. Bár nyilván más településeken is, de ez a cég Budapesten és Pest megyében vállal kiszállást. Én fel is jegyeztem itthon, hogy gázszerelő Budapest 0-24 és kiraktam a hűtőre, hogy biztosan ne felejtsem el, kiket kell hívni, ha gond lenne.

 

Persze, aki megnézi a weboldalukat az látja, hogy nem csak szükséghelyzetben segítenek. A vizgazfutesszerelo24.hu oldalon többféle problémával kapcsolatban tudnak segíteni. Legyen az gázszerelési munka, duguláselhárítás vagy csak egy általános karbantartás. A fűtésrendszerek mindenhol más fajták, de a náluk dolgozó szakemberek ismerik a régi rendszerű fűtéseket, illetve követik az újabb és újabb technikákat is. Ha valaki felújítás előtt áll, akkor kifejezetten érdemes lehet tanácsot kérni, hogy milyen fajta fűtést ajánlanak. Meg persze a kiépítést érdemes utána már ugyancsak velük csináltatni.

 

A másik fontos dolog, hogy kiállítják hivatalosan a számlát. Ez sok szakember esetében probléma, előszeretettel hagyják el a számlát, de, ha káreset történik, akkor a biztosító kizárólag abban az esetben fog fizetni, ha ehhez meg van a megfelelő papír. Fel is van tüntetve az oldalon, hogy a biztosító társaságok gond nélkül elfogadják a cég által kiállított számlákat. Illetve számla hiányában ott van az a tény is, hogy nem tudjuk bizonyítani, hogy a javítás vagy bármilyen más munka valóban megtörtént és ki csinálta. Ez a cég viszont rendelkezik több, mint harminc év tapasztalattal, így azt gondolom nem lehet gond, ha ők vállalják az adott munkát.

 

Messze elkalandoztam az eredeti témától, ami inkább ahhoz kapcsolódott, hogy bizony az éj leple alatt is jöhetnek váratlan fordulatok és szükséges lehet egy ilyen cég, akik ügyeletet biztosítanak és ekkor is a segítségünkre tudnak lenni. Hiszen, ha gázszagot érzünk a lakásban, akkor az például azonnali megoldás után kiált, azzal nem lehet reggelig várni vagy hasonló dolgok. De egy csőtörés esetében is ott van, hogy minél előbb meg kell oldani a dolgot, hogy ne okozzon egyre nagyobb károkat a meghibásodott dolog.

 

Nyilván nagyon kellemetlen, amikor ilyen történik az ember házában, pláne, ha akkor, amikor már pihenni szeretne, de ezek a helyzetek szerintem legalább egyszer egy életben megtörténnek és nem lehet elkerülni őket. Ezért jobb inkább felkészülni és tudni, hogy van, ahol fogadni fogják a hívásunkat, akkor is, ha munkaidőn túl telefonálunk. Szóval szerény véleményem szerint a gázszerelő Budapesten 0-24 órában szükséges lehet, illetve máshol is, de már feljebb is említettem, hogy ez a cég Pest megyében dolgozik, nekem pedig ez elég is, hiszen én is budapesti lakos vagyok.

 

Bízok benne, hogy azért nem lesz sokszor szükségem az ügyeleti kiszállásra, de amennyiben mégis legalább tudom, hogy mi a teendő. Mindezek mellett pedig rengeteg további szolgáltatás van fent a honlapon, amik hasznosak lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük