Breaking News

Élj meg minden pillanatot józanul!

A jelenben élni nem egyszerű feladat. Folyton gondolunk a jövőre, hogy mi lesz majd, ha ezt és ezt tesszük, milyen feladatok várnak még ránk a mai napon, mi lesz egy hónap múlva stb. Sőt, a múlt is folyamatosan bekúszik a mindennapjainkba. Éppen ezért, ha azt szeretnénk, hogy teljes mértékben a jelenben tudjuk lenni, akkor bizony tudatosan figyelni kell rá. Vannak erre már nagyon jó gyakorlatok is, hogy hogyan tudunk teljes mértékben a jelen pillanatra fókuszálni. Természetesen ez gyakorlást igényel, azonban egy idő után, ahogy egyre jobbak leszünk benne, akkor azt fogjuk tapasztalni, hogy sokkal boldogabbak vagyunk és a jövő, illetve a múlt gondjai nélkül tudunk létezni.

Nagyon sokszor még akkor sem figyelünk a jelen pillanatban történő eseményekre, amikor testileg jelen vagyunk. Ahelyett, hogy a szeretteinkkel lennénk és élveznénk a pillanatot, a fotók készítésével és a közösségi médiával vagyunk elfoglalva. De ezen tudunk változtatni.

Ami minden változtatáshoz elengedhetetlen, az a felismerés és az elhatározás, hogy másképp szeretnéd élni az életedet. Ezért, ha valaki elgondolkozott már azon, hogy részt vesz egy elvonókúra programon, akkor az első lépést máris megtette a felépülés felé.

A Felépülők csapata létrehozott egy olyan elvonókúra programot, ami kitűnik a többi közül. Nem csak a sajátos módszereik miatt, de a sikerességi arányuk miatt is. Ugyanis, ha valaki a Felépülők csapatát választja, akkor egy 28 napos bentlakásos programban fog részt venni. Ez idő alatt szabályok és keretrendszerek segítik a bentlakókat abban, hogy az alkohol iránti vágyuknak minél jobban ellen tudjanak állni.

A 28 nap alatt vannak csoportos és egyéni foglalkozások is, ezért mindenki tud haladni a maga tempójában. A csoportos foglalkozásoknál a csoporttagokat az alapján választják ki, hogy ki milyen motiváltsággal rendelkezik. Hiszen csak akkor tud támogató lenni egy közeg, ha tudják egymást segíteni. Ennek köszönhetően dupla támogatást kapnak: a program szakembereitől és a sorstársaiktól.

A program ideje alatt a hozzátartozókkal is találkoznak és konzultálnak velük a Felépülők szakemberei, hiszen a felépülésben nagy szerepe van a környezetünknek is. Ameddig valaki nem volt még alkoholfüggő, akkor azt sem tudhatja, hogy miként tud egy függőségtől szenvedő embernek segíteni. Éppen ezért fektet nagy hangsúlyt a Felépülők csapata erre is. Hiszen pontosan tudják, hogy mire van szüksége az embereknek a felépüléshez. Honnan tudják ezt ilyen jól?

A Felépülők alapitói a saját bőrükön tapasztalták meg, hogy milyen alkoholistának lenni. Korábban ők is küzdöttek a leszokás nehézségeivel, ezért nagyon jól tudják, hogy hogyan lehet ebből felépülni, és újra józanul élni. Ha nem így lenne, akkor nem tudna a programjuk 70-75%-os sikerességgel működni.

Ehhez az arányhoz szerintem az is hozzájárul, hogy ingyenes utógondozást biztosítanak mindenkinek, aki a 28 napos programban részt vesz. Ennek köszönhetően a majdnem egy hónap alatt elért eredményt fenn tudják tartani, és még fejlődni is tudnak.

A program keretén belül mindenki megtanulhatja hogyan kell újra józanul élni a mindennapokat és mik azok a tanácsok, amiket ha megfogadnak, akkor könnyebb lesz leküzdeni a vágy iránti sóvárgást.

A Felépülők csapata a legjobb addiktológiai szakemberekkel dolgozik együtt, hogy minden felépülni vágyó embernek a legjobbat tudják nyújtani.

Látogass el a weboldalukra, ismerd meg őket és a módszerüket! Ha szimpatikusak és ismersz olyan alkoholistát, aki már elhatározta, hogy újra józanul fog élni, ezért hajlandó is tenni, őszintén tud beszélni a problémáiról és nyitott az új módszerek iránt, akkor ismertesd meg vele is a Felépülők 28 napos bentlakásos programját.

Ha velük együtt dolgoztok, és bele tudjátok tenni a saját munkát is, akkor a siker biztosan nem fog elmaradni, és újra józanul élhetitek a mindennapokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük