Breaking News

neolife

Remek nassolnivaló a NeoLife Bar

A mindennapok gyakran okoznak olyan kihívásokat, amiken átlendülni nem mindig egyszerű. Vannak, akik az evésbe menekülnek, mert ezt a tevékenységet használják maguk részére jutalmazó forrásként. Ennek sajnos a következménye egyértelműen a súlyos elhízás lehet, amit jobb megelőzni. Egy alapos életmódváltással kiváló eredmények érhetők el, de ettől még a nassolás utáni vágy nehezen múlik.

A NeoLife Bar kifejezetten azoknak lett kifejlesztve, akik nem akarnak lemondani a finomságokról, de adnak az egészségre. A természetes összetevőkből készült ínyencség kifejezetten gazdag fehérjékben és rostokban. Ezen fő összetevők mellett számos vitamint tartalmaz. A NeoLife desszertje 10 g fehérjét és 5 g rostot rejt magában.

A készítése során nem bíztak semmit sem a véletlenre, ezért egy speciális technológiával állították össze. A glikémiás válaszreakción alapuló eljárás gondoskodik róla, hogy a vércukorszintet ne emelje meg drasztikusan, ezzel elkerülve a későbbi hirtelen jött éhségérzetet. A NeoLife Bar a súlyvesztés elérésében kulcsszerepet játszhat. Megéri a közelben tartani és inkább ezt majszolgatni, amikor ellenállhatatlan vágyunk támad az édes íz felé, mintsem valami cukorban gazdag sütit betolni, ami után garantált a bűntudat, már amennyiben komolyan vesszük a diétát.

A NeoLife szeletek 15 darabos kiszerelésben rendelhetők meg a superfoodteam.hu weboldalon. Azon túl, hogy gluténmentes, mesterséges édesítőszert, ízesítőt, színezéket és tartósítószert sem tartalmaz. Valóba egy olyan csemege, amire minden alkalommal örömmel harapunk rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük