Breaking News

Vitaminokkal a betegségek ellen

Nagyon hasznosnak tartom a vitaminokat a mindennapokban. A mai étkezésünk gyakran felszínes, gyors és tápanyagokban szegényes, ezért fontos, hogy a szervezetünk számára segítséget nyújtsunk a vitaminok plusz bevételével. Az egészségünk meghálálja ezt a törődést, hiszen így kevésbé leszünk fogékonyak a betegségekre, és erősebb immunrendszerre teszünk szert.

 

Én és a családom rendszeresen használunk táplálékkiegészítőket is. Váltogatni szoktam, hogy éppen milyen kúrát folytatok. Most túl vagyok egy időszakos kúrán az idegrendszert támogató vitaminok használatával, majd azt követte a gyomorműködést segítő tápanyagok bevitele porok és kapszulák formájában.

 

A Prevenció Patika kínálatában a legfontosabb nyomelemek is megtalálhatóak, még nem fordult elő, hogy nem találtam volna meg, amit keresek náluk. A következő kúrát a csontritkulás megelőzése érdekében szeretném végigcsinálni, és ehhez ismét az említett online patika oldalához fordultam. A Prevenció Patika https://prevenciopatika.hu/57-csontritkulas linkjén minden fontos táplálékkiegészítő megvan, amire szüksége van a csontozatunknak.

Alaposan felderítettem a megtalálható készítményeket, és hamarosan a virtuális kosaram is elkezdett telni. Végül néhány calcium tartalmú pezsgőtablettára esett a választásom, amit kiegészítettem a komplex poralapú csontozatot támogató vitaminokkal. Mivel a közeli lejáratos készítmények között mindig akad számomra valami, itt folytattam a további kutakodást. A családom segítségével bőven a lejárat előtt elhasználjuk ezeket a vitaminokat. A liposzómás c-vitamin akcióban volt, így azonnal lecsaptam a lehetőségre, hiszen a c-vitamin legjobban hasznosuló formuláját ennyi pénzért nem hagyhattam ott. Örömmel vettem tudomásul, hogy találtam collagén porkészítményt is leárazva, amelynek fogyasztásával a porcok működését jelentősen megtámogatom.

Fél szemmel figyeltem, hogy mikor érem el azt az összeget, hogy ingyen hozzák ki a kosaram tartalmát, de még nem értem el a tizenötezer forintos értékhatárt ekkor. Nemcsak a vitaminokat érintette, hogy olcsóbban juthatok hozzá a közeli lejárat miatt, hanem kozmetikumokat, gyógyszereket is. Így jutottam hozzá nagyon olcsón most egy szőrtelenítő krémhez és egy szájvízhez.

A gyógyászati segédeszközök kategória alatt a lázmérőket térképeztem fel. Szerettem volna vásárolni egy olyan lázmérőt, ami nem digitális, és hasonlít a régi típusú higanyos lázmérőkhöz. Hová máshová fordulhattam volna jobb helyre tényleg, mint a Prevenció Patika?

Találtam a kínálatában egy hagyományosra hajazó, de környezetbarát módon tervezett lázmérőt, alig több mint ötezer forintért. Még egy fertőtlenítő spray is megvásárlásra került. Az utóbbi két termék megvételének nagyon örültem: jó, ha van a háztartásban egy biztonságosan működő lázmérő és egy mindig kéznél lévő fertőtlenítő szer.

Ezután szétnéztem a vitaminkombinációk között, mivel egy általános gyerekek számára összeállított vitamint szerettem volna megcsípni, és szerencsémre akadt bőven választék ezen a téren is.

A Prevenció Patika termékpalettája rendkívüli módon gazadag. A szervezet teljes egészét érintő tápanyagkészlet elérhető ezen az online felületen. Mindamellett, hogy a legtöbb vitamint változatos formában és kiszerelésben elérhetjük, a kellő gyógyszereket is van lehetőségünk megvásárolni.

Itt az ideje, hogy ne halogassam tovább a VIP tagsági kiváltását sem. Szeretnék további előnyökhöz jutni a vásárlásaim során, és a Prevenció Premium Klub ezt biztosítja a tagjai számára. Nem magas a költsége a csatlakozásnak. Úgy számolom, ha egy évre befizetnék, ez alatt az idő alatt még mélyebben megismerhetném az egészségmegőrzés praktikáit. Rengeteg egyedi kedvezmény birtokosa lehetnék, és mint tag, ingyenes és neves szakmai cikkekből tájékozódhatnék. Legközelebbi vásárlásom előtt csatlakozni szeretnék a klubhoz.

Addig is most a csontritkulás megelőzésén van a fókuszom. Biztosan nem vagyok egyedül ezzel a kérdéskörrel, ezért közzéteszem tehát a következő linket újra. Itt minden szükséges vitamin elérhető: https://prevenciopatika.hu/57-csontritkulas. Ajánlom feltérképezésre a weboldalt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük